Четвер, 25.04.2024, 23:37Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Пошук

Календар

«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Статистика

Головна » 2013 » Лютий » 17 » Стежинка - королева балу!
20:05
Стежинка - королева балу!

Стежинка – королева Чорноморського балу

 

Все промине, в даль полине

Наш любимий вальс.

Квітка Цісик

 

А ви вірите в казку?

            Вчора можна було у таку потрапити: у казку музики і танцю, у феєрію віденського вальсу, у світ вишуканих дам і галантних кавалерів. Відчути усі ці чари на собі дозволив нам традиційний Чорноморський бал. Як годиться у казці, бал відбувався у справжньому палаці – Палаці танцю. І все було, як належиться – поважні гості у вишуканих вбраннях, блискучий паркет, чарівна жива музика, і, навіть, смачнючий фуршет J Організатори подбали про насичену розважальну програму для гостей: виступи ілюзіоніста, показові виступи танцювальної пари, конкурси та призи. Але, звісно, найважливішою тут була музика: повільний і віденський вальс, танго – ці ритми не залишали байдужими нікого. Пари, спочатку несміливо, наповнювали паркет і кружляли у танці. Гості все прибували і прибували, і до кінця балу на паркеті ніде було яблуку впасти. Але це означало, що все більше людей дозволило собі повірити у казку і відчути дух танцю.

            Вечір не обійшовся без приємних знайомств і несподіваних зустрічей із старими друзями. І як приємно було, що цього річ на балу побувало аж дві Стежинки J, які, звісно, не залишились без уваги. Христя Воробій здобула перемогу в одному із танцювальних конкурсів, а Оля Фегецин  із кавалером Володимиром Процюком, СМ здобули титул Королеви і Короля Чорноморського балу. Минулого року ми були четвертими, і важко було повірити, що цьогоріч вдасться потрапити хоча б до числа домінантів. Але, насправді, мрії таки збуваються!!!!  Було дуже приємно отримати таку підтримку як від друзів, так і від зовсім незнайомих гостей балу. Усім величезне ДЯКУЮ!!!!!

На завершення балу Король та Королева урочисто розрізали Морський торт і почастували ним усіх гостей. 

Звуки музики затихли, паркет спорожнів, гості розійшлися… Але приємно, що в Пласті ще є поціновувачі класичної музики, бальних суконь та фраків, які хоча б раз на рік збираються разом і створюють один для одного та для інших казку….

Вірте в казку!!!

ст. пл. Оля Фегецин, ПС

 ,

Переглядів: 997 | Додав: Стежка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024 |